1. Pružanje opštih podataka i informacija

Sadržaj internet stranice www.medhel.rs  objavljen je prevashodno u cilju promocije trećih lica i MEDHEL MANAGEMENT preduzima sve napore kako bi osigurao da informacije i podaci sadržani na ovoj internet stranici budu ispravni. Međutim, MEDHEL ne može prihvatiti nikakvu odgovornost ili garantovati da su informacije i podaci koji se ovde pružaju ažurni, tačni i potpuni. To važi i za sve ostale internet stranice vezane pomoću hiperveza. MEDHEL ne preuzima odgovornost za sadržaj takvih internet stranica vezanih pomoću hiperveze. MEDHEL zadržava pravo izmene ili dopune informacija ili podataka koje pruža na ovoj stranici bez prethodne najave.

2. Odgovornost

MEDHEL ne preuzima nikakvu odgovornost za dostupnost ili oslobođenje od neprijatnosti izazvanih uslugama ponuđenim pod MEDHEL.rs od strane partnerskih preduzeća.

MEDHEL ne preuzima nikakvu odgovornost ili obavezu da su usluge ponuđene od strane partnerskih preduzeća pod www.medhel.rs u skladu sa zakonskim propisima.

Bilo kakva odgovornost za postupke partnerskih preduzeća je isključena.

3. Autorsko pravo

Sadržaj MEDHEL internet stranice je zaštićen autorskim pravima. Kopiranje podataka, naročito korišćenje tekstova, delova tekstova ili slikovnog materijala zahteva prethodnu saglasnost MEDHEL-a.

4. Primenjivo pravo

Sve informacije ili podaci, njihova upotreba, kao i sve aktivnosti, tolerantnost ili neaktivnost povezane s MEDHEL internet stranicom podležu isključivo zakonima Republike Srbije. Mesto nadležnosti je Subotica.

Pitanja za 1. posetu onkologu

Unesi svoje podatke i preuzmi besplatnu brošuru.

Pošalji nam svoju priču