Onkološko lečenje u Austriji

TABELA SADRŽAJA

Šokirani dijagnozom. Rak! Najvažnije od svega je ostati pribran, izabrati dobrog lekara i pravilno krenuti sa lečenjem. Neadekvatan start lečenja, ne samo da oduzima vreme, već takođe smanjuje opcije za dalje lečenje onkološkom timu koji preuzima pacijenta iz inostranstva. Prva terapija uglavnom odlučuje o kompletnom ishodu lečenja

Austrija i njeni istrazivacki centri su poslednjih decenija napravile ogromne korake u savremenom lečenju svih vrsta onkoloških oboljenja. Mi ćemo Vam pomoći u proveri dijagnoze, odabiru specijaliste, odabiru zdravstvene isntitucije kao i oko svih organizacionih tema koje se mogu javiti u toku procesa lečenja

Šta Austriju čini destinacijom za onkološko lečenje?

BEČ, JEDAN NAJVAŽNIJIH SVETSKIH CENTARA ZA ISTRAŽIVANJE I LEČENJE ONKOLOŠKIH OBOLJENJA

Bečki institut za istraživanje raka je otvoren još davne 1953. godine i danas se, nakon više od 6 decenija rada, nalazi u samom vrhu svetske onkološke elite. Austrija je svetski poznata po brojnim medicinskim dostignućima, terapijama poslednje generacije iz ove oblasti, kao i izuzetno strogim standardima kvaliteta, potvrđenim od strane internacionalnih organizacija kao što su ISO,  Austrijsko udruženje za obolele od raka, itd. Comprehensive Cancer centarUniverzitetska klinika AKHMedicinski fakultet u Beču su samo neke od brojnih institucija koje su zaslužne za veliki broj svetski priznatih inovacija na polju lečenja raka. Institut za istraživanje raka kod dece St. Anna okuplja preko 100 naučnika i 12 radnih grupa, koje zajedno sa svojim medicinskim timom beleže procenat izlečenja dečijih oblika leukemije i do 80%*. Samo u Beču je trenutno u toku više od 260 istraživačkih projekata na temu raka, a brojni stručnjaci sa partnerskih klinika su uključeni u njih. Upravo iz tog razloga broj medicinskih turista iz zemalja celog sveta svakim danom raste.

TAČNA HISTOLOŠKA ANALIZA I TIPIZACIJA TUMORA

Vrsta onkološkog lečenja zavisi od ćelijske strukture raka, a ona se utvrđuje biopsijom. Histološka analiza bioptiranog materijala lekaru pruža dovoljno informacija da bi odredio adekvatnu terapiju. Ukoliko je histološka analiza pogrešna ili nepotpuna, lečenje je od starta osuđeno na neuspeh. Iz ovog razloga je veoma važno da pacijent bude siguran u tačnost i potpunost histološkog nalaza. Patolozi sa kojima sarađujemo na raspolaganju imaju najnoviju tehnologiju i pristup najsavremenijim metodama neophodnim za tačno profilisanje tumora.

DOSTUPNOST NAJNOVIJIH LEKOVA, NAJNOVIJE MEDICINSKE TEHNOLOGIJE I SAVREMENIH METODA LEČENJA

Imunoterapije, imunohistohemijske i genetske analize, kao i molekularni profajlinzi su samo deo mogućnosti za pacijente, koji su se odlučili na lečenje u Austriji. Ušteda dragocenog vremena i terapija originalnim lekovima vrhunskog kvaliteta je ono što garantujemo našim klijentima. Pri izboru tima nam je jako važno da lekari budu informisani o najnovijim protokolima u onkološkom lečenju. Iz tog razloga sarađujemo sa lekarima koji su učesnici i predavači na svetskim kongresima, kao i saradnici na brojnim kliničkim i naučnim projektima. 

INDIVIDUALNI PRISTUP SVAKOM PACIJENTU

“U moru novih lekova i novih metoda lečenja, umetnost leži u sposobnosti lekara i tima da izabere najbolju individualnu kombinaciju za svakog pacijenta. Bitan je tim, a ne sama zdravstvena institucija”  Ovo je izjava jednog od članova našeg onkološkog tima i najbolje oslikava suštinu personalizovane medicine. Iz tog razloga smo za naše klijente smo okupili tim najuspešnijih stručnjaka iz oblasti patologije, onkologije, hirurgije, radiologije i radioterapeuta kako bismo bili u mogucnosti da obuhvatimo kompletan proces, od dijagnostike pa do uspešnog izlečenja. 

EVIDENTNI USPESI U LEČENJU KAKO NA EVROPSKOM, TAKO I NA SVETSKOM NIVOU

stat rakPrema skorašnjim studijama, koje prate stope preživljanja od onkoloških oboljenja na nivou EU, Austrija se nalazi u samom vrhu, dosta često i iznad Nemačke. Po stopi preživljavanja od npr raka bubrega, raka pluća, raka prostate, Austrija se nalazi na mestu br. 1 u odnosu na sve zemlje EU.

Austrija takođe ima odličan sistem preventivnih onkoloških pregleda. Više o tome možete pogledati ovde

ZDRAVSTVENI SISTEM U KOME JE BEZBEDNOST PACIJENTA NA MESTU BR. 

Austrijiski propisi propisi po pitanju kvaliteta i prometa lekova koji ulaze u zemlju su puno strožiji u odnosu na ostale zemlje EU, pa čak i Nemačke i Švajcarske. To garantuje najviši nivo kvaliteta lekova, samim tim i terapije.  

Strogo određeni brojevi medicinskog personala po pacijentu, precizno definisani protokoli lečenja, obavezne kontrole dijagnostičkih aparata i rigorozne nadzorne ustanove su samo neki od pokazatelja koliko je bezbednost pacijena važna u austrijskom zdravstvenom sistemu. 

BEZ ČEKANJA NA TERMINE

Medhel tim će se pobrinuti oko kompletne organizacije. Našim klijentim obezbeđujemo potrebne termine u roku od nekoliko dana, od dostave neophodne dokumentacije.  

ZAŠTO MEDHEL?

Nudimo Vam mogućnost da sve preglede i lečenje obavite na klinkama u Beču, koje poseduju najsavremeniju tehnologiju i u kojima su dostupni najsavremeniji lekovi na tržištu.

BUDITE SIGURNI DA JE VAŠA DIJAGNOZA TAČNA I DA JE TERAPIJA KOJU DOBIJATE NAJBOLJA ZA VAS!  

Tokom Vašeg boravka u Austriji Medhel koordinator je uvek sa Vama. Koordinator je tu da reši komplikovanu zdravstvenu dokumentaciju umesto Vas, da organizuje neophodnu dijagnostiku u dogovoru  specijalistima i osobljem klinike, umesto Vas obavalja sve neophodne razgovore na nemačkom jeziku, kao i da se brine o Vašem sigurnom i ugodnom boravku na klinikama.

ZA VAS ORGANIZUJEMO:

  • Primarnu onkološku dijagnostiku 
  • Proveru i potvrdu postojeće dijagnoze i tipa tumora putem histološke reevaluacije
  • Drugo onkološko mišljenje
  • Sistemsko onkološko lečenje  – hemoterapije, imunoterapije, itd.
  • Hirurško onkološko lečenje – sve vrste hirurških intervencija
  • Radioterapiju

Kontaktirajte nas za više informacija

TABELA SADRŽAJA

Zakaži besplatnu telefonsku konsultaciju

Prva konsultacija sa nama je potpuno besplatna, bez ikakve obaveze. Zakažite svoj termin za telefonski već danas.

Vodič kroz onkološko lečenje

Saznajte sve bitne informacije o lečenju karcionama na jednom mestu za 3h

SLIČNE OBJAVE

Možda će te i ovo zanimati

Saznajte sve o svom zdravlju za samo 4 sata! Total Body Scan® – vaša najbolja prevencija i sigurnost.
Aparat za protosnko zracenje i zracenje karbonskim jonima u Austriji
Protonsko zračenje i zračenje karbonskim jonima – Nova dimenzija radioterapije u Austriji
Koordinacija lecenja u inostranstvu
Koordinacija lečenja

Zakaži besplatnu telefonsku konsultaciju

 Prva konsultacija sa nama je potpuno besplatna, bez ikakve obaveze.
Zakažite svoj termin za telefonski već danas.

Pitanja za 1. posetu onkologu

Unesi svoje podatke i preuzmi besplatnu brošuru.

Pošalji nam svoju priču