Vaš porođaj u inostranstvu: sigurnost, vrhunska medicina, ekskluzivan ambijent

TABELA SADRŽAJA

Trudnoća i rođenje deteta su posebni momenti u životu svake žene i u zajedničkom životu svakog para. Intenzivna priprema za doček novog člana porodice je povezana sa zadovoljstvom, očekivanjima ali i mnogim otvorenim pitanjima. Iz tog razloga je vrhunska podrška tokom cele trudnoće, a posebno u toku porođaja, od presudne važnosti za svaku trudnicu i članove njene porodice. 

Privatna klinika Döbling (PKD) je već dugi niz godina prestižna adresa za trudnice, koje u ovom važnom momentu svog života žele osećaj potpune sigurnosti, vrhunsku medicinsku negu, kombinovanu sa ekskluzivnim ambijentom. Upravo je ovo odeljenje za akušerstvo prvo odeljenje koje je u Austriji dobilo sertifikat kvaliteta ISO 9001. Majka i njeno dete će u prijatnoj atmosferi imati svu potrebnu negu i pažnju, kako u toku trudnoće, tako i nakon porođaja. Da li će buduću majku pre, u toku i posle porođaja, pratiti lekari klinike Döbling ili lekari ličnog izbora, odlučuje ona. Individualna briga i nega svake trudnice je u svakom momentu na prvom mestu.

Akušerski tim PKD nastoji da omogući prirodni porođaj u skladu sa medicinskim stanjem ali i željama trudnice. U saradnji sa babicom po svom izboru buduća majka ima mogućnost da samostalno (ili sa partnerom / bliskom osobom) organizuje porođaj u potpunosti onako kako ga je oduvek zamišljala. Nije bitno da li želi da sluša muziku, da se šeta, sedi, leži ili se opušta u toploj vodi sa eteričnim uljima – u odvojenim sobama za porođaj je sve moguće.

do

Ukoliko se ukaže potreba za carski rezom u najboljim je rukama. Osim toga, ova zdravstvena ustanova raspolaže najsavremenijom medicinskom opremom. Zahvaljujući uskoj saradnji sa Dečijom klinikom Medicinskog Univerziteta u Beču, zagarantovan je vrhunski tretman prevremeno rođene dece, kao i dece koja po rođenju imaju teškoće u prilagođavanju i zahtevaju konstantan nadzor. Transfer novorođenog deteta na Univerzitetsku dečiju kliniku se, u slučaju potrebe, odmah organizuje.

do

Imajte na umu da porođaj prirodnim putem zahteva pravovremeno planiranje, pa bi stoga buduće majke trebale da se jave bar dva meseca pre planiranog termina porođaja. U slučaju carskog reza je to vreme puno kraće, pošto se zahvat rutinski planira pre utvrđenog termina za porođaj prirodnim putem.

Kontaktirajte nas za sve dodatne informacije u vezi organizacije Vašeg porođaja u inostranstvu.

TABELA SADRŽAJA

Zakaži besplatnu telefonsku konsultaciju

Prva konsultacija sa nama je potpuno besplatna, bez ikakve obaveze. Zakažite svoj termin za telefonski već danas.

Vodič kroz onkološko lečenje

Saznajte sve bitne informacije o lečenju karcionama na jednom mestu za 3h

SLIČNE OBJAVE

Možda će te i ovo zanimati

Saznajte sve o svom zdravlju za samo 4 sata! Total Body Scan® – vaša najbolja prevencija i sigurnost.
Aparat za protosnko zracenje i zracenje karbonskim jonima u Austriji
Protonsko zračenje i zračenje karbonskim jonima – Nova dimenzija radioterapije u Austriji
Koordinacija lecenja u inostranstvu
Koordinacija lečenja

Zakaži besplatnu telefonsku konsultaciju

 Prva konsultacija sa nama je potpuno besplatna, bez ikakve obaveze.
Zakažite svoj termin za telefonski već danas.

Pitanja za 1. posetu onkologu

Unesi svoje podatke i preuzmi besplatnu brošuru.

Pošalji nam svoju priču